torsdag 21 augusti 2008

Byggsamråd och spisfunderingar


Händer det något nytt på husfronten? Jodå, fast just nu går det långsamt. Idag var vi på byggsamrådsmöte och gick igenom en del papper, och samtidigt uppstod det ännu fler frågor, som vi hoppas få svar på inom den närmsta tiden.

Vi har klart med leverantör av el och fiber, vet vem som ska sätta ut huset och vilket företag som ska göra grovplaneringen och gräva servisledningarna ... Vi har ordnat rör och kablar och en del annat. Vi har klurat ut garageuppfartens storlek och placering. Dessutom har vi funderat på tusen andra saker, och just nu tror jag att vi har ganska bra koll på det mesta.

Det som har upptagit en del av mina tankar de senaste veckorna är faktiskt frågan om vilken spis och vilken tvättmaskin vi ska köpa. Löjligt, kan tyckas, men man byter ju inte vitvaror så himla ofta om de är av bra kvalitet, så det är viktigare än man kanske kan tro att det blir "rätt". Men ska man ha induktion eller glaskeramikhäll? Dubbelugn eller enkelugn? Någon som har Electrolux och/eller har några åsikter? Jag gillar nämligen designen, men vet inte hur de är att använda rent praktiskt.

Inga kommentarer: